WORKSHOP

  • Saját terméked, vállalkozásod van, amit szeretnél jogilag védeni, hogy más ne használhassa? 
  • Szeretnél tájékozódni, mielőtt több milliót költenél a fejlesztésre és a levédésre?
  • Érdekel, hogyan tudod kideríteni, hogy ötleted új-e?
  • Szeretnéd megtanulni a szabadalom- és védjegykutatást?
  • Nem szeretnél bitorlási ügybe keveredni?
  • Tudni akarod, hogy milyen költségek várnak rád egy bejelentés során?
  • Nem akarod, hogy rossz márkanevet válassz?
  • Szeretnéd az ötleted védelmi lehetőségeit közösen kielemezni?

Magadra ismersz? Ha legalább három kérdésre igennel felelnél, ott a helyed a workshopunkon.

Ez Magyarországon az egyetlen, szabadalmi iroda által tartott workshop.

A fenti problémákra mind megoldást nyújtunk ezen a szombati napon. Itt száz százalékosan figyelünk rád, minden kérdésedet felteheted nekünk a workshop folyamán.

Első, nagy sikerrel lezajlott workshopunk 2017. március 25-én került megrendezésre.


Következő workshop: hamarosan!

Az ár tartalmazza az üdítőt, vizet, kávét és rágcsálnivalókat a két rövid szünetben.
A teljes early bird díj későbbi profi szabadalomkutatás árába beszámítható!


Fél napos, szombati workshopot szervezünk nektek, amin nagyon részletesen fogjuk végigvenni az egyes eljárásokat, konkrét példák kielemzésével megnézzük, hogy egy termék, applikáció vagy márka esetén milyen teendőid, határidőid, költségeid vannak. Ha elég bátor vagy, akár a Te személyes ötletedet is végig elemezhetjük együtt. Végigbeszéljük azt is, hogy mik a teendőid, ha bitorlásba keveredsz.

Olyan helyszínen leszünk, ahol lesz wifi és asztal, így rögtön ki is tudod próbálni a kutatást, amit megtanítunk ott neked.

Többen fogjuk tartani az előadást, és a résztvevők számát is jelentősen lecsökkentjük, hogy mindenkire tudjunk figyelni.

Maximum létszám: 25 fő, a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk.

Nagyjából ezt a menetrendet képzeltük el:

10:00-10:45 Termékek védelme elméletben
10:45-11:00 Szünet
11:00-11:45 Termékek védelme gyakorlatban
11:45-12:30 Ebédszünet
12:30-13:15 Márka védelme elméletben
13:15-13:30 Szünet
13:30-14:15 Márka védelme gyakorlatban
14:15-15:00 Beszélgetés, egyéni példák végigbeszélése, kérdések

Könnyen emészthető, rengeteg példával és tippel kiegészített alkalomra készülj, amikor a fejezetek között minden kérdésedet privátban is felteheted nekünk!


Részletek

Helyszín:

A belvárosi, könnyen megközelíthető Hotel City Inn **** kisebb, asztalokkal berendezett rendezvénytermében tartjuk a workshopokat. A hotel a Corvin sétánynál található. 

 

Időpont:

A workshopok általában szombat délelőtt 10:00-kor kezdődnek, hogy kipihenten tudjuk végigbeszélni a témáinkat, és odaérj bármilyen délutáni programra. A workshop általában 3-ig tart, közben természetesen tartunk ebédszünetet. A pontos kezdési időpontért ellenőrizd az eseménynaptárt.
 

Jelentkezés menete: 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb dátumot, majd a „Jelentkezés” gombra kattintva küldd el nekünk kérésed. Ezután küldjük is neked a számlaszámot, ahova a részvételi díjat küldeni tudod.

Részvételi díj:

A regisztráció az utalás megtörténtével lesz teljes, így a fizetéssel tudod biztosítani a helyet magadnak. A bankszámlaszámot jelentkezés után küldjük. 
 

Amire szükséged lehet: 

Hozz laptopot, hogy az előadás közben bemutatott kutatást rögtön ki is tudd próbálni. A vetített anyagot természetesen az előadás után megkapod, de érdemes jegyzetfüzetet és tollat hoznod. 


Van még kérdésed?


Előadók

 

Pintz Zsófia

Szabadalmi ügyvivőjelölt
Előadó, főszervező

zsofiapintz.jpg

Zsófi mérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte, majd a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál és az Európai Szabadalmi Hivatalnál végzett további tanulmányokat. Jogi tapasztalatokat szerzett Washingtonban, Münchenben és Budapesten. Magyarország egyik vezető iparjogvédelmi irodája szabadalmi osztályának vezetőjeként évente több mint száz induló vállalkozásnak segít, tart személyes konzultációt. 2016 nyarán indította el innovációvédelmi előadásait, melyek gyors népszerűségre tettek szert.

 

Szalai Ádám

Marketing és védjegyszakértő
Előadó

adamszalai

Ádám a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomázott közgazdászként. Nagy kihívásnak tekinti, hogy gazdasági-jogi-mérnöki határterületen dolgozhat. Naprakész tapasztalatokat szerzett innovatív termékek és szolgáltatások piaci bevezetésében, tárgyalás- és előadástechnikában. Munkája során a védjegyek, domainek, névválasztás, online marketing és SEO szakértőjévé képezte magát. Így nem csak egy brandkialakításában, hanem értékének növelésében is tud segíteni. Imád prezentálni, és örömmel vállalta, hogy bekapcsolódik az előadássorozatba.