hogyan védjem le az ötletem?

Mindent a szabadalmakról, védjegyekről és egyéb védelmi formákról 1,5 órában

 
 
jún 29.JPG

100 tipp 100 percben

Irodánk 35 éves tapasztalatából merítettünk, mikor az előadás anyagát összeállítottuk. Igyekszünk sok-sok gyakorlati tippet és példát is átadni, hogy közelebb hozzuk az iparjogvédelem világát. Szó lesz spórolási lehetőségekről, és a leggyakrabban elkövetett hibákról is.

adam-eloadas.jpg

Itt nincs rossz kérdés

Előadásunk bő másfél óra hosszúságú, de a kérdések miatt általában közel 2 órán át ott szoktunk lenni. Az előadás során két kérdés szekció is van, mely során fel lehet tenni a felmerült kérdéseket. Nincs rossz kérdés, mindent nagyon szívesen elmagyarázunk!

hallgatosag-eloadas.jpg

12. bevezető előadás

Irodánk a tájékoztató előadásokat 2016 nyarán indította, a április 23-ai alkalom lesz a 12. bevezető előadásunk. Előadásainkon már több mint 200 fő vett részt. Az általánosabb bevezető előadás mellett a szoftverek jogi védelméről szóló előadásokat és workshopokat is szoktunk tartani.

Válogatás az eddigi résztvevők véleményéből:

A szabadalmaztatás nekem túl drága, ezért különösen tetszettek a spórolási tippek.
Sokat olvastam már a témában, de itt kaptam a legtöbb gyakorlati tippet.
A közbevetett kérdéskörök hasznosak. A helyszín elegáns. A használati mintaoltalom vs szabadalom rész számomra különösen hasznos volt.
Az előadó nagyon humoros volt, ami nagy pozitívum. Így nemcsak hasznos, hanem évezetes is volt az egész.
Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy csoportosan, személyes konzultáció nélkül is lehetett erről a témáról hallani. Továbbá külön pozitívum a rendelkezésre állásotok.
Az emailes kommunikáció nagyon gyors, személyre szóló és segítő volt. Kiváló volt az előadó, szórakoztató stílussal.

Workshopunk résztvevőinek mindemellett most AJÁNDÉK BELÉPÉSI LEHETŐSÉG jár az első magyarországi Hello Tomorrow konferenciára 15.000 Ft értékben!

hellow-tomorrow.jpg

A Hello Tomorrow egy 2011-ben alakult non-profit szervezet, melynek célja, hogy megfelelő eszközökkel vértezze fel a vállalkozó szellemű kutatókat, és összehozza őket az állami döntéshozókkal, inkubátorokkal, befektetőkkel és véleményvezérekkel, azzal a szándékkal, hogy a tudományos innovációk a laboratóriumokból a globális piacra juthassanak.

A konferencián várhatóan több mint 500 látogató mellett több mint 30 startup jelenik meg standdal, és több mint 20 hazai és nemzetközi előadó és panelista vesz majd részt.

Ha szeretnéd, hogy ötleted, találmányod repülőrajtot vegyen, kihagyhatatlan lehetőség, workshopunk résztvevőinek (helyszíni regisztrációhoz kötve) TELJESEN INGYENESEN - élj vele!


hogyan-vedjem-le.jpg

Hogyan védjem le az ötletem?

Időpont: 2018. április 23. (18:00-19:45)

Helyszín: Hotel City Inn****, Corvin sétány (Budapest 1082, Futó utca 55.)

Részvételi díj: 4000 Ft
(Április 18-ig EARLY BIRD kedvezménnyel csak 3500 Ft)

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:
(Ne feledd: április 18-ig EARLY BIRD kedvezménnyel jelentkezhetsz!)

 
 
Ha a telefonszámodat is megadod, gyorsabban tudunk értesíteni az eseményt érintő bármiféle változásról
Fizetés módja *