linkgyűjtemény

Összegyűjtöttünk nektek néhány hasznos linket, mely segíteni tudja a munkátokat.

 
 

www.szabadalmi.hu

Ez a weboldal a Pintz & Partners szabadalmi iroda magyar honlapja, melyre az évtizedek alatt rengeteg hasznos információ került fel. Nemhiába ezt az oldalt nézik legtöbben a magyar feltalálók. Ezen az oldalon eléred az irodát is, ha például a szabadalomkutatást, a nemzetközi szabadalmi, vagy akár a védjegybejelentést kiváló szakemberekkel intéztetnéd. Privát tanácsadást is vállalnak, ahol személyre szabott stratégia kialakításában segítenek. A titoktartás miatt pedig nem kell aggódni: a törvény kötelezi rá az iroda dolgozóit. 

 

www.nevado.hu

A névadó.hu megvizsgálja, hogy az általad megadott elnevezés egyezik-e nemzetközi adatbázisban található védjeggyel, cégnévvel vagy domain névvel. Használata teljesen ingyenes, a választ azonnal kidobja. Ha már van egy ötleted márkád vagy terméked elnevezésére, mindenképp ezen az oldalon kezdd a kutatást.

 
blog logó.jpg

www.szabadalom.blog.hu

A szabadalmi blogon feltalálókkal és találmányokkal kapcsolatos cikkeket, érdekességeket, naprakész híreket találhatsz. Az előadás szervezői is gyakran készítenek bejegyzéseket erre az oldalra, ez az egyik szabadidős tevékenységük gyümölcse. A legnézettebb cikk az elnöki autókról szólt, és majdnem százezren olvasták.

 
sztnh logó.jpg

www.sztnh.gov.hu

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának honlapja a magyar eljárások során segíthet, például megnézhetitek a Hivatal előtt fizetendő díjakat, az oltalmak fenntartásával kapcsolatos költségeket. Találhattok információkat a törvényi háttérről, és a magyar bejelentéseket is itt lehet kutatni.

 

 
HelloTomorrow HUNGARY.png

www.hello-tomorrow.hu

Szeretnéd, hogy startupod külföldi befektetőkkel ismerkedhessen? Részt vennél nemzetközi startup versenyen, konferencián?

A Hello Tomorrow (HT) non-profit szervezet 2011-ben alakult Párizsban. Küldetése, hogy megfelelő eszközökkel vértezze fel a vállalkozó szellemű kutatókat és összehozza őket az állami döntéshozókkal, inkubátorokkal, finanszírozókkal és véleményvezérekkel.