foto.jpg

Nyáron pihenünk, ősszel találkozunk újra!

Online konzultációk nyáron is:

időpontok, HÍREINK


Nyáron a workshopok szünetelnek!


FONTOS VÁLTOZÁSOK
2019-TŐL

2016 óta több mint 20 teltházas alkalmon vagyunk túl, közte bevezető előadásokon, workshopokon egyaránt. A kezdetek óta voltunk cégeknél, hívtak minket külső előadásokat tartani és a TV-be egyaránt. Óriási tehát az igény a hasonló jellegű tájékoztatásra, hiszen ez korábban hiány volt Magyarországon. A tapasztalatok azt mutatják, hogy általában még a bő másfél órás előadás sem volt elegendő a felmerülő kérdések megválaszolására. Az igényeknek eleget téve tehát a másfél órás előadásokat és a workshopokat összevonjuk, és kiscsoportos, interaktív, bő két órás (résztvevők igényétől függően akár két és fél órás) időtartamú szemináriumokat szervezünk 2019 januárjától. Minden hónapban lesz egy ilyen alkalom.


SKYPE KONZULTÁCIÓ

Óradíj: bruttó 35.000 Ft

Személyre szabott tanácsadás bármikor, bárhol.


LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÓK

INGYENES!

5 féle, szakértőink által összeállított iparjogvédelmi tájékoztatót tölthetsz le PDF formátumban.


Pintz Zsófiát élő adásban

kérdezték innovációvédelmi tippeinkről.

A képre kattintva tekinthető meg a videó.


Tippekért, tanácsokért a facebook oldalunkat is érdemes követned!


black.png

Rólunk

Magyarország egyik vezető szabadalmakkal, védjegyekkel, szellemi tulajdonnal foglalkozó jogi irodájában, a Pintz és Társai szabadalmi irodánál dolgozunk. Fő profilunk, hogy mit, miért, hogyan és hol érdemes levédeni. Számtalan feltalálónak, induló vállalkozásnak adunk nap mint nap tanácsot, mert senki sem akarja, hogy szellemi alkotásának gyümölcsét más szüretelje le. Sokszor e tanácsadáson dől el, hogy egy vállalkozás milyen innovációvédelmi,  iparjogvédelmi stratégiát alkalmazzon. Természetesen a védelemről nem csak beszélgetünk, hanem hatékonyan képviseljük is ügyfeleinket a jogi eljárások során. 

Talán nem túlzás, ha kijelentjük, bármilyen témába vágó kérdésben számíthattok ránk. Most nagyobb közönség előtt is megnyitjuk kapuinkat, hisz nincs mindenkinek pénze több tízezer forintos óradíjra, ugyanakkor gyakorlati tippekre, profi ötletekre van szüksége e szűk jogi határterületről. Fontosnak tartjuk, hogy tisztában legyetek az eljárások menetével, az oltalmak előnyeivel és hátrányaival egyaránt. Az általunk tartott előadások rengeteg példát, naprakész információt, szakmai segítséget tartalmaznak.

Szakmai kérdésekkel kapcsolatban keressetek minket bátran az
info@pintz.com e-mail címen!