szeminárium

 • Kitaláltál valamit, és le akarod védetni? Vagy épp, hogy nem akarod levédetni? Vagy azt sem tudod, hogy megéri-e levédetni?

 • Nem tudod, hogy hogy működik a “levédetés”, mennyibe kerül és mennyi ideig tart?

 • Meguntad, hogy mások állandóan lenyúlják az ötleteidet?

 • Nincs pénzed, hogy minden lépést szakértővel intézz?

 • Nem akarod, hogy rossz márkanevet válassz?

 • Megér neked pár ezer forintot, hogy később ne veszíts milliókat?

 • Nem szeretnéd, hogy tudatlanságod miatt kihasználjanak, szabadalmadat kikerüljék?

 • Szeretnéd megtanulni a szabadalom- és védjegykutatást?

 • Saját terméked, vállalkozásod van, amit szeretnél jogilag védeni, hogy más ne használhassa?

 • Szeretnél tájékozódni, mielőtt több milliót költenél a fejlesztésre és a levédésre?

 • Érdekel, hogyan tudod kideríteni, hogy ötleted új-e?

 • Nem szeretnél bitorlási ügybe keveredni?

 • Nem akarod, hogy rossz márkanevet válassz?

Várunk szeretettel! A fentiekről mind szó lesz a kiscsoportos előadás során.

Ez Magyarországon az egyetlen, szabadalmi iroda által tartott szeminárium.

Januártól havonta van lehetőség szemináriumon való részvételre, egyszerre maximum 9 fő tud részt venni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy egyedi jogviták, személyes stratégiák megbeszélésére a szemináriumon nincs lehetőség. Ilyen igény esetén a személyes konzultációt javasoljuk. A szeminárium a személyes, privát tanácsadást nem helyettesíti.


Következő alkalom:

2019 őszén találkozunk újra!

Részvételi díj: 10.000 Ft

Helyszíni regisztrációra és fizetésre nincs lehetőség.


Igen átfogó workshopot szervezünk nektek, amin nagyon részletesen fogjuk végigvenni az egyes eljárásokat. 4 oltalmi forma részletes bemutatására fog sor kerülni: szabadalom, védjegy, formatervezési minta és használati minta. Konkrét példák kielemzésével megnézzük, hogy egy termék, applikáció vagy márka esetén milyen teendőid, határidőid, költségeid vannak.

Olyan helyszínen leszünk, ahol lesz wifi és asztal, így rögtön ki is tudod próbálni a szabadalom- és védjegykutatást, amit megtanítunk ott neked.

A résztvevők számát minimalizáltuk annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni, senki ne menjen haza megválaszolatlan, témával kapcsolatos kérdéssel.

Maximum létszám: 9 fő, a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk.


Beszéljen helyettünk néhány eddigi résztvevő:

Korábbi véleményem a Workshopon való részvétel után nem pusztán megmaradt, hanem megerősödött: Csak profi, felkészült szakemberekkel vágok neki a szabadalmam levédésének, hogy a dátumok, határidők és jogszabályok útvesztőjén átjutva a végső mérkőzést a bitorlókkal és versenytársakkal szemben magabiztosan, KO-val nyerjem meg, a legjobb csapattal a győztes sarokban!
— Botos János
A workshop maximálisan megfelelt az elvárásaimnak! Zsófia rendkívül közvetlen volt és segítőkész, számos példán keresztül igyekezett szemléltetni és megértetni velünk a szabadalmazás különféle szakaszait és ezek jelentőségét. Naprakész, hasznos tanácsokkal látott el bennünket, amit ezúton is köszönök!
— Dr. Herbel Zsófia
Mindenkinek ajánlom, professzionális kivitelezés - hasznos tartalommal. A workshop és a kapcsolódó anyag is mind messze a várakozásomon felüliek voltak.
— P. Ernő
Azzal a céllal érkeztem a workshopra, hogy megértem a nemzetközi szabadalmaztatás időbeli átfedéseit, kapok egy pénztárcámhoz illő védelmi stratégiát és alapszinten megtanulom a szabadalomkutatás fortélyait. Bátran jelenthetem ki, hogy minden kérésem maradéktalanul teljesült. Bármennyit kérdezhettem, valamint, ha kellett, újra elmagyarázták a számomra nehezen érthető részeket. Nagyon jó, hogy vannak ilyen előadások! Nélkülük sokkal nehezebb lenne elindulni. Köszönöm a lehetőséget!
— B. Béla

2017-01-25 18.39.29.jpg
IMG_3017.JPG
2018-04-23 18.27.09.jpg

Részletek

Helyszín:

Workshopjainkat belvárosi szabadalmi irodánkban, a Csepreghy utca 2. szám alatt tartjuk. A helyszín a Corvin negyed, Blaha Lujza és a Kálvin tér bármelyikétől 5-10 perc sétával elérhető.

 

Időpont:

A workshopok általában este 18:00 órától kb. 20:30-ig tartanak, a kérdések számától függően. Időnként tartunk hétvégi alkalmakat is, de van lehetőség privát céges workshop megrendelésére is. A pontos kezdési időpontért mindig ellenőrizd az eseménynaptárt.
 

Jelentkezés menete: 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb dátumot, majd a „Jelentkezés” gombra kattintva küldd el nekünk kérésed. Ezután küldjük is neked a számlaszámot, ahova a részvételi díjat küldeni tudod.

Részvételi díj:

A regisztráció az utalás megtörténtével lesz teljes, így a fizetéssel tudod biztosítani a helyet magadnak. A bankszámlaszámot jelentkezés után küldjük. 
 

Amire szükséged lehet: 

Hozz laptopot, hogy az előadás közben bemutatott kutatást rögtön ki is tudd próbálni. A vetített anyagot természetesen az előadás után megkapod, de érdemes jegyzetfüzetet és tollat hoznod. 


Van még kérdésed?


Előadó

 
064_DSC_7884-Edit.jpg

Pintz Zsófia

Szabadalmi ügyvivő
Előadó, főszervező

Zsófi mérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte, majd a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál és az Európai Szabadalmi Hivatalnál végzett további tanulmányokat. Jogi tapasztalatokat szerzett Washingtonban, Münchenben és Budapesten. Magyarország egyik vezető iparjogvédelmi irodája szabadalmi osztályának vezetőjeként évente több mint száz induló vállalkozásnak segít, tart személyes konzultációt. 2016 nyarán indította el innovációvédelmi előadásait, melyek gyors népszerűségre tettek szert.