Innovációvédelmi WORKSHOP

  • Szeretnéd megtanulni a szabadalom- és védjegykutatást?
  • Saját terméked, vállalkozásod van, amit szeretnél jogilag védeni, hogy más ne használhassa? 
  • Szeretnél tájékozódni, mielőtt több milliót költenél a fejlesztésre és a levédésre?
  • Érdekel, hogyan tudod kideríteni, hogy ötleted új-e?
  • Nem szeretnél bitorlási ügybe keveredni?
  • Tudni akarod, hogy milyen költségek várnak rád egy bejelentés során?
  • Nem akarod, hogy rossz márkanevet válassz?
  • Szeretnéd az ötleted védelmi lehetőségeit közösen kielemezni?

Magadra ismersz? Ha legalább három kérdésre igennel felelnél, ott a helyed a workshopunkon.

Ez Magyarországon az egyetlen, szabadalmi iroda által tartott workshop.

A fenti problémákra mind megoldást nyújtunk ezen az eseményen. Itt száz százalékosan figyelünk rád, minden kérdésedet felteheted nekünk a workshop folyamán.

Az eddigi, nagy sikerrel lezajlott workshopok 2017. március 25-én, május 31-én és október 25-én kerültek megrendezésre.


Következő workshop:
hamarosan!

Helyszín: 1054 Budapest, Garibaldi utca 3.

Részvételi díj: 30.000 Ft*
Early bird részvételi díj: 25.000 Ft**

*Az ár harapnivalók és üdítőital fogyasztását is magában foglalja.
** Early bird határidőig megtörtént regisztráció és utalás


Igen intenzív, haladó jellegű workshopot szervezünk nektek, amin nagyon részletesen fogjuk végigvenni az egyes eljárásokat, konkrét példák kielemzésével megnézzük, hogy egy termék, applikáció vagy márka esetén milyen teendőid, határidőid, költségeid vannak. Ha elég bátor vagy, akár a Te személyes ötletedet is végig elemezhetjük együtt. Végigbeszéljük azt is, hogy mik a teendőid, ha bitorlásba keveredsz.

Olyan helyszínen leszünk, ahol lesz wifi és asztal, így rögtön ki is tudod próbálni a szabadalom- és védjegykutatást, amit megtanítunk ott neked.

A résztvevők számát minimalizáltuk annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni, senki ne menjen haza megválaszolatlan kérdéssel.

Maximum létszám: 10 fő, a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk.


Beszéljen helyettünk néhány eddigi résztvevő:

Korábbi véleményem a Workshopon való részvétel után nem pusztán megmaradt, hanem megerősödött: Csak profi, felkészült szakemberekkel vágok neki a szabadalmam levédésének, hogy a dátumok, határidők és jogszabályok útvesztőjén átjutva a végső mérkőzést a bitorlókkal és versenytársakkal szemben magabiztosan, KO-val nyerjem meg, a legjobb csapattal a győztes sarokban!
— Botos János
A workshop maximálisan megfelelt az elvárásaimnak! Zsófia rendkívül közvetlen volt és segítőkész, számos példán keresztül igyekezett szemléltetni és megértetni velünk a szabadalmazás különféle szakaszait és ezek jelentőségét. Naprakész, hasznos tanácsokkal látott el bennünket, amit ezúton is köszönök!
— Dr. Herbel Zsófia
Mindenkinek ajánlom, professzionális kivitelezés - hasznos tartalommal. A workshop és a kapcsolódó anyag is mind messze a várakozásomon felüliek voltak.
— P. Ernő
Azzal a céllal érkeztem a workshopra, hogy megértem a nemzetközi szabadalmaztatás időbeli átfedéseit, kapok egy pénztárcámhoz illő védelmi stratégiát és alapszinten megtanulom a szabadalomkutatás fortélyait. Bátran jelenthetem ki, hogy minden kérésem maradéktalanul teljesült. Bármennyit kérdezhettem, valamint, ha kellett, újra elmagyarázták a számomra nehezen érthető részeket. Nagyon jó, hogy vannak ilyen előadások! Nélkülük sokkal nehezebb lenne elindulni. Köszönöm a lehetőséget!
— B. Béla

Részletek

Helyszín:

Workshopjainkat az V. kerületben a Garibaldi utca 3. szám alatt tartjuk.

 

Időpont:

A workshopok általában minimum 3 óra hosszúságúak, a szünetek kialakításától függően. Tartunk hétköznap délutáni és hétvégi alkalmakat is, de van lehetőség privát céges workshop megrendelésére is. A pontos kezdési időpontért mindig ellenőrizd az eseménynaptárt.
 

Jelentkezés menete: 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb dátumot, majd a „Jelentkezés” gombra kattintva küldd el nekünk kérésed. Ezután küldjük is neked a számlaszámot, ahova a részvételi díjat küldeni tudod.

Részvételi díj:

A regisztráció az utalás megtörténtével lesz teljes, így a fizetéssel tudod biztosítani a helyet magadnak. A bankszámlaszámot jelentkezés után küldjük. 
 

Amire szükséged lehet: 

Hozz laptopot, hogy az előadás közben bemutatott kutatást rögtön ki is tudd próbálni. A vetített anyagot természetesen az előadás után megkapod, de érdemes jegyzetfüzetet és tollat hoznod. 


Van még kérdésed?


Előadók

 
064_DSC_7884-Edit.jpg

Pintz Zsófia

Szabadalmi ügyvivőjelölt
Előadó, főszervező

Zsófi mérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte, majd a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál és az Európai Szabadalmi Hivatalnál végzett további tanulmányokat. Jogi tapasztalatokat szerzett Washingtonban, Münchenben és Budapesten. Magyarország egyik vezető iparjogvédelmi irodája szabadalmi osztályának vezetőjeként évente több mint száz induló vállalkozásnak segít, tart személyes konzultációt. 2016 nyarán indította el innovációvédelmi előadásait, melyek gyors népszerűségre tettek szert.