hogyan védjem le az ötletem?

Innovációvédelmi Workshop

 
 
ws5.jpeg

Szerezz haladó ismereteket

Irodánk 35 éves tapasztalatából merítve a workshop igen intenzív, haladó jellegű, amelyen nagyon részletesen vesszük végig az egyes eljárásokat, illetve konkrét példák elemzésével megnézzük, hogy egy termék, applikáció vagy márka esetén milyen teendőid, határidőid, költségeid vannak. Végigbeszéljük azt is, hogy mik a teendőid, ha bitorlásba keveredsz.

ws1.jpeg

Ültesd át rögtön a gyakorlatba

A helyszínen van wifi és asztal, így rögtön ki is tudod próbálni a szabadalom- és védjegykutatást, amit megtanítunk ott neked. Sőt, ha elég bátor vagy, akár a Te személyes ötletedet is végigelemezhetjük együtt.

ws7.jpeg

Te vagy a fókuszban

A szűk, korlátozott létszámnak köszönhetően itt száz százalékosan Rád figyelünk; a workshop folyamán minden kérdésedre válaszolunk - rossz kérdés pedig nincs.

Válogatás az eddigi résztvevők véleményéből:

A workshop maximálisan megfelelt az elvárásaimnak! Zsófia rendkívül közvetlen volt és segítőkész, számos példán keresztül igyekezett szemléltetni és megértetni velünk a szabadalmazás különféle szakaszait és ezek jelentőségét. Naprakész, hasznos tanácsokkal látott el bennünket, amit ezúton is köszönök!
Korábbi véleményem a Workshopon való részvétel után nem pusztán megmaradt, hanem megerősödött: Csak profi, felkészült szakemberekkel vágok neki a szabadalmam levédésének, hogy a dátumok, határidők és jogszabályok útvesztőjén átjutva a végső mérkőzést a bitorlókkal és versenytársakkal szemben magabiztosan, KO-val nyerjem meg, a legjobb csapattal a győztes sarokban!
Mindenkinek ajánlom, professzionális kivitelezés - hasznos tartalommal. A workshop és a kapcsolódó anyag is mind messze a várakozásomon felüliek voltak.
Azzal a céllal érkeztem a workshopra, hogy megértem a nemzetközi szabadalmaztatás időbeli átfedéseit, kapok egy pénztárcámhoz illő védelmi stratégiát és alapszinten megtanulom a szabadalomkutatás fortélyait. Bátran jelenthetem ki, hogy minden kérésem maradéktalanul teljesült. Bármennyit kérdezhettem, valamint, ha kellett, újra elmagyarázták a számomra nehezen érthető részeket. Nagyon jó, hogy vannak ilyen előadások! Nélkülük sokkal nehezebb lenne elindulni. Köszönöm a lehetőséget!

Workshopunk résztvevőinek mindemellett most AJÁNDÉK BELÉPÉSI LEHETŐSÉG jár az első magyarországi Hello Tomorrow konferenciára 15.000 Ft értékben!

hellow-tomorrow.jpg

A Hello Tomorrow egy 2011-ben alakult non-profit szervezet, melynek célja, hogy megfelelő eszközökkel vértezze fel a vállalkozó szellemű kutatókat, és összehozza őket az állami döntéshozókkal, inkubátorokkal, befektetőkkel és véleményvezérekkel, azzal a szándékkal, hogy a tudományos innovációk a laboratóriumokból a globális piacra juthassanak.

A konferencián várhatóan több mint 500 látogató mellett több mint 30 startup jelenik meg standdal, és több mint 20 hazai és nemzetközi előadó és panelista vesz majd részt.

 

Ha szeretnéd, hogy ötleted, találmányod repülőrajtot vegyen, kihagyhatatlan lehetőség, workshopunk résztvevőinek (helyszíni regisztrációhoz kötve) TELJESEN INGYENESEN - élj vele!


hogyan-vedjem-le.jpg

Hogyan védjem le az ötletem? - workshop

Időpont: 2018. április 4. (16:45-20:00)

Helyszín: 1054 Budapest, Garibaldi u. 3.

Részvételi díj: 30.000 Ft
(Március 29-ig EARLY BIRD kedvezménnyel csak 25.000 Ft)

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:
(Ne feledd: március. 29-ig EARLY BIRD kedvezménnyel jelentkezhetsz!)

 
 
Ha a telefonszámodat is megadod, gyorsabban tudunk értesíteni az eseményt érintő bármiféle változásról
Fizetés módja *

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz teljes. A bankszámlaszámot és az utalási határidőt a jelentkezésed után e-mailben küldjük. Az early bird határidő a részvételi díj beérkezésére, nem pedig a jelentkezés beérkezésére vonatkozik.

Megjelenés elmaradása esetén a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Nem megfelelő létszám esetén fenntartjuk a jogot lemondani az eseményt; ez esetben a már befizetett részvételi díjakat természetesen visszatérítjük.